Be Creative Event

"Be Creative! Beurs"  organiseren, mooie overdekte ruime hallen waarop de weersomstandigheden geen invloed heeft.
Op deze dag kunt u uw produkten en/of diensten aanbieden en uiteraard verkopen aan uw doelgroep. We bieden een breed assortiment aan voor de bezoekers. De stands zullen bestaan uit crea, fashion, sieraden & kralen, papier & scrapbooking, verzorging,  cupcakes & taarten, interieur/lifestyle, mozaïek & keramiek, tekenen & schilderen, curiosa (verkoop en workshops)

Indien u meedoet verzorgen wij advertenties op Facebook, Instagram, nu.nl regionale RTV, en sturen wij een redactioneel artikel aan de redactie van de plaatselijke huis aan huisbladen  om de doelgroep dames en heren uit de onderstaande
regio's te benaderen en uit te nodigen. 
Daarbij zetten we via de sociale media de deelnemers in het daglicht. Om de doelgroep te bereiken zullen we zeker een tweetal maanden voor de opening al beginnen met de PR en reclame activiteiten. 
Zowel in de kranten, online, RTV (Omroep Friesland) en buitenreclame.

Tarieven voor 2 dagen 2 x 1 meter € 69,50 en 4 x 1 meter € 119,50 excl. BTW. Tarief is inclusief tafel, stoel  en regionale promotie van het event. 
Weekend:
Bewust hebben we gekozen voor het weekend omdat het voor velen vrije dagen zijn. Juist het beste moment van de week om ons event te gaan bezoeken.
Hieronder volgt een overzicht van de locaties:

Maggenheim Makkum 18/19 mei 2019 (Regio Zuid West Friesland) (totale ruimte 1.250  m2) 
Maggenheim Makkum 21/22 september
         

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Followus nieuwsbrief en ontvang regelmatig een nieuwsoverzicht van ons